Vagyonvédelem

Objektum őrzés

Napjainkban egyre fontosabbá válik a biztonság kérdése, és e fölött senki nem hunyhat szemet. Az értékeink számos veszélynek vannak kitéve minden pillanatban. A mai kor kihívásainak megfelelően, nagy hangsúlyt kell helyeznünk ezek védelmére. A H-Future Kft. vállalja szállodák, irodaházak, raktárak, üzemi területek, telephelyek őzés védelmét Siófokon és vonzáskörzetében. Írjon vagy hívjon bennünket információért vagy Önre szabott ajánlatért!

Biztonsági szolgálata  saját alkalmazású, kiválóan képzett vagyonőrből áll, akik feladataikat formaruhában, technikai eszközök alkalmazásával látják el. Rendszeres, mindamellett váratlan ellenőrzés alatt állnak.

A biztonsági szolgálat munkatársai előzetes szemlét tartanak a helyszínen az élerős védelem megtervezéséhez, és elkészítik a megrendelőnek a legmegfelelőbb védelmi konstrukciót. Árajánlatot csak a felmérés után, a védendő objektum sajátosságainak figyelembe vételével adnak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyit számít egy-egy üzleti kapcsolatban is az első benyomás. Mivel a partnereinkhez érkező ügyfelek esetében a H-Future Kft. munkatársaival találkoznak először, a biztonsági munkatársak komoly gondot fordítanak arra, hogy megjelenésükkel is hozzájáruljanak megbízók sikeréhez.

A H-Future Kft.-nél alapvető követelmény a munkatársak megbízhatósága és erkölcsi feddhetetlensége - felvételüknél ennek megfelelő a kiválasztás.

A személy- és vagyonőrök kiválasztásuk után alapos szakmai felkészítésen esnek át, mely garanciát nyújt arra, hogy bármely rendkívüli esemény bekövetkezésekor a testi épség, az emberi élet megóvása kiemelt figyelmet kap.

Hogy miben tud a H-Future objektumvédelem többet nyújtani a konkurenciánál?

A cég saját, 24 órás diszpécserközponttal és járőrszolgálattal rendelkezik. Siófok belvárosában, így ha bármely külső helyszínen rendkívüli esemény történik, diszpécsereik azonnal értesítik a hatóságot, illetve szükség esetén kivezénylik járőreiket.Üzlet őrzés

Az üzletek, bevásárlóközpontok, hipermarketek, plázák vásárlóközpontú környezetének megteremtése, mindemellett a megfelelő vagyonvédelem kialakítása nem könnyű feladat a tulajdonosok, üzletvezetők számára.
A siófoki H-Future Kft. segít a lehetséges kockázatok felismerésében, a kármegelőzés terén valamint a jogtalan eltulajdonítások felderítésében és az elkövető visszatartásában a hatósági intézkedés megkezdéséig.

Munkatársainak feladata, hogy megakadályozzanak minden nemű bűncselekményt, beleértve a vagyon elleni és egyéb szabálysértéseket is. Mindezt úgy teszik, hogy a vendégeket, látogatókat, vásárlókat egy pillanatig se zavarják.

Ha bármilyen bűncselekményt vagy szabálysértést észlelnek, az üzlet őrzését végző biztonsági szakemberek az aktuális jogszabályoknak megfelelően járnak el. Minderről később természetesen pontos dokumentációt készítenek.